Phi Phi Island është “SUPERYLLI “ i ishujve të i Tajlandës. Ka qenë në filma. Është temë e bisedës për udhëtarët në mbarë Tajlandën. Për disa, kjo është arsyeja e vetme për të udhëtuar në Phuket. Edhe me gjithë lartësinë që ka, kjo nuk do të ju zhgënjejë anjëherë. Bukuria e Phi Phi është një copë e madhe e joshjes.

Ishujt, kur afrohen me anije, ngrihen nga deti si një fortesë. Shkëmbinjtë e ndritshëm kullojnë lart, pastaj japin rrugën për në xhungël me plazhin përballë. Është dashuri në shikim të parë.

Pjesa e dytë e historisë se përse ne e duam këtë vend është qëndrimi që mbanë si ishull: pak vende në planetin tone kanë heshtje të tillë. Nga të dy ishujt që ndodhen pranë Phuket dhe Krabi, njëri është plotësisht i pabanuar (Phi Phi Leh), dhe tjetia është pa rrugë (Phi Phi Don). Nuk ka orar, nuk ka ngutje dhe nxitim, nuk ka arsye të ngutemi

Looks like you have blocked notifications!