Kompania më e madhe në botë e krocierave, MSC, ka vendosur të përfshijë më në fund edhe Shqipërinë në destinacionet e saj turistike.

msc_poesia_cross_section

Duke folluar nga muaji prill i vitit të ardhshëm, MSC Cruises përfshin Sarandën në paketat e saj të udhëtimeve njëjavore. Do të jetë krociera MSC Poesia e cila do të niset nga Venecia dhe do të ketë 7 destinacione në shtatë ditë, mes tyre Barin në Itali, Katakolon në portin antik të Olimpit në Greqi, Mikonos (Greqi), Dubrovniku në Kroaci dhe Saranda në Shqipëri.

Në Sarandë siç shikoni pamjet më poshtë me detaje, krociera do të qëndrojë 8 orë duke nisur nga mesdita.

12677404_1062689197135652_2095722397_n

E themeluar në shekullin e VI, Saranda ofron për turistët një vështrim në të shkuarën antike sidomos në Butrint. Sakaq qyteti është i gjallë, plot me bare dhe restorante dhe mjaft i frekuentuar në sezonin veror. Aty mund të vizitohet edhe i famshmi Syri i Kaltër.

11934850_692352570900343_844682098_n

Çmimi për person nis nga 569 euro (All inclusive) ku përfshihet udhëtimi i plotë me krocierë, taksat, ushqimi mengjes dreke darke dhe të ndërmjetme, pije dhe kafe gjatë vakteve dhe disa pije jashtë tyre.

kruze ne shqipero

G DATA PORTO ARRI. PART. STATUS*
1 22 apr 2017
Venezia, Italia
16:30 Banchina
2 23 apr 2017
Bari, Italia
10:00 17:00 Banchina
3 24 apr 2017
Katakolon, Grecia
11:00 17:00 Banchina
4 25 apr 2017
Mykonos, Grecia
08:00 19:00 Banchina
5 26 apr 2017
Pireo/Atene, Grecia
07:30 16:30 Banchina
6 27 apr 2017
Sarande, Albania
12:00 20:00 Tender
7 28 apr 2017
Dubrovnik, Croazia
09:00 15:00 Banchina
8 29 apr 2017
Venezia, Italia
09:00 Banchina