Sealife Buket Resort & Beach Hotel është një destinacion pushimi i mrekullueshëm që ju ofron një përvojë të vërtetë jashtëzakonshme. Hotel me 5 yje i vendosur në një mjedis të mahnitshëm, Sealife Buket Beach ju pret me qëndrimin tuaj të paharrueshëm nën konceptin Ultra All – Inclusive.

Ky resort prej 323 dhomash të dizajnuara me shije, duke u përkushtuar për të garantuar komoditetin dhe kënaqësinë tuaj maksimale gjatë qëndrimit. Ju keni zgjidhjen për dhomat standarde me madhësi të ndryshme, për të përputhur me nevojat e personave të ndryshëm. WiFi falas është i disponueshëm në të gjithë hotelin, për t’ju siguruar një lidhje të shpejtë dhe të lehtë.

Sealife Buket Beach Hotel ju përshëndet me mikpritje dhe cilësi të përmirësuar vazhdimisht, duke ju bërë të ndiheni si në shtëpinë tuaj. Mund të shijoni ushqimin e shijshëm në restorantin kryesor ose të përfundoni me një pije në një nga dy barët e disponueshëm.

Me daljen në det nga hoteli,  mund të shijoni një mori komoditetesh që ofrohen për t’ju kënaqur si pishina e jashtme, pishina e brendshme dhe pishina për fëmijë ju ofrojnë një freski të mrekullueshme dhe argëtim të pa mbaruar.

Për të rinovuar trupin dhe mendjen tuaj, ju mund të vizitoni qendrën luksoze spa dhe Wellness që ofrohet në hotel. Sportistët dhe aventurierët gjithashtu kanë mundësi për të provuar objekte sportive dhe aktivitete ujore, që sigurisht do t’ju kënaqin.

Nëse fluturoni drejt Aeroportit të Antalyas, ju keni nevojë vetëm për 60 minuta për të arritur në Sealife Buket Resort & Beach Hotel. Kështu që, çdo moment që kaloni në këtë hotel të mrekullueshëm, do të jetë një përvojë e paharrueshme për të kujtuar gjithmonë.