Rregullat e lojës shpërblyese

📣Rregullat e lojës shpërblyese 📣

1

Kjo lojë shpërblyese organizohet nga Max Travel LLC, mund të bëheni pjesë e lojës duke filluar nga data 13.02.2023, permbyllja bëhet me datë 24.02.2023

2

Pjesëmarrja në lojë shpërblyese është tërësisht falas dhe nuk kërkohet asnjë pagesë

3

Tërheqja e shpërblimit është tërësisht falas dhe nuk kerkohet asnjë pagesë 

4

Përzgjedhja e fituesit bëhet me datën 25.02.2023

5

Fituesi obligohet që gjatë udhëtimit dhe qëndrimit të postoj foto në Facebook / Instagram me përshkrimet si UDHËTIMI FALAS NGA MAX TRAVEL, si dhe intervista per emisionin Sefa n’Max

6

Udhëtimi realizohet me datën 23.04.2023 dhe kthimi me 30.04.2023

7

Për udhëtimin janë të vlefshme  kushtet e udhëtimit 

8

Pjesemarrja në lojë nuk lejohet për punetorët e Max Travel

Pjesëmarrësit në lojë duhet ti plotësojnë kushtet e kërkuara në menyre që pjesëmarrja e tyre të jetë e sukseshme 

  1. Bëni like faqen tonë në Facebook – https://fb.com/maxtraveldream/
  2. Beni follow faqen tonë ne Instagram – https://www.instagram.com/maxtraveldream/
  3. Bëni share postimin për loje shpërblyese –  postimi duhet te jete public
  4. Tag 3 persona në koment- http://bit.ly/2Q2DciD
  5. Subscribe kanalin tonë në Youtube – Max Travel – YouTube
  6. Plotësoni formularin në linkun ⤵️

mos plotesimi i 6 kerkesave nenkupton diskualifikim nga loja shperblyese

 

10

Pjesëmarrësit në lojë i pranojnë kushtet dhe rregullat e lojës shpërblyese