Rregullat e lojes shperblyese

Rregullat e lojes shperblyese

1

Kjo loje shperblyese organizohet nga Max Travel LLC, publikimi behet me date 15 Shkurt 2021, permbyllja behet me date 1 Mars 2021

2

Pjesemarrja ne loje shperblyese eshte teresisht falas dhe nuk kerkohet asnje pagese

3

Terheqja e Shperblimit eshte teresisht falas dhe nuk kerkohet asnje pagese 

4

Perzgjedhja e fituesit behet me daten 1 Mars  2021

5

Fituesi obligohet qe gjate udhetimit dhe qendrimit te postoj foto ne facebook me pershkrimet si Udhetimi falas nga Max Travel 

6

Udhetimi realizohet me daten 6 Mars 2021 dhe kthimi me 8 Mars 2021 

7

Per udhetimin vlejne kushtet e udhetimit 

8

Pjesemarrja ne loje nuk lejohet per punetoret e Max Travel

Pjesemarresit ne loje duhet ti plotesojne kushtet e kerkuara per te qene te sukseshem te publikuara ne web faqen tone dhe faqen ne facebook

  1. Beni follow faqen tone ne Instagram https://instagram,com/maxtraveldream/
  2. Beni like faqen tone ne Facebook https://fb.com/maxtraveldream/
  3. Beni share postimin per loje shperblyese
  4. Beni tag 3 persona ne koment 
  5. Plotesoni formularin ne linkun 

10

Pjesemarresist ne loje i pranojne kushtet dhe rregullat e lojesh shperblyese