Antalya

Si cdo vere tejeter edhe kete Max Travel ju sjell ofertat me te mira per Pushime ne Antalya, Turqi ne resortet  (hotelet) me te mira me sherbimin te vleresuar dhe gjithmone me komoditetin e Turkish Airlines.

Duke filluar nga 24 Maj 2020 – 4 here ne jave me fluturim direkt Prishtine – Antalya ne orarin e deshmuar si me te mirin nisja ne ora 07:30 nga Prishtina dhe arritja ne 10:15 ne Antalya

Per here te pare kete vite ju mundesohet qe pushimin tuaj ta beni edhe me ekonomik me opcionin 6 nete/7 dite pra arritje dhe akomodimi behete njejte si gjithmone arrini ne hotel dhe pas drekes ne ora 14:00 dhomat jane gati, ndryshimi opcional vie ne diten e fundit pra ne opcionin 6 nete/7 dite ju e lironi dhomen diten e fundit ne ora 12:00 (para dite) dhe ju bie qe te jeni ne ambientet e hotelit deri ne ora 00:00 kur edhe vie transferi per ne Aeroport. Kjo zgjidhje eshte opcionale dhe nuk eshte opcioni i preferuar nga Max Travel. Ne ju preferojme qe pushimin ta beni ashtu siq e keni bere gjithmone 7 nete pra ju jeni klient i rregullt i hotelit dhe jeni ne dhome deri ne kohen kur vie transferi per ne aeroport.

 • Azur Resort 369 Euro per person
 • Calido Maris 389 Euro per person
 • Sunmelia Beach 399 Euro per person
 • Crystal Admiral 419 Euro per person
 • adrore Deluxe 429 Euro per person
 • Diamond Premium 449 Euro per person
 • Sea Planet 459 Euro per person
 • RioLa Vitas 459 Euro per person
 • Litore Resort 469 Euro per person
 • Horus Paradise 489 Euro per person
 • Belconti Resort 499 Euro per person
 • Royal Alhambra 629 Euro per person
 • Royal Taj Mahal 629 Euro per person
 • Royal Adam eve 649 Euro per person

🔒 Rezervo tani duke paguar vetem 25% te vleres – pjesen tjeter me kiste pa pagese shtese deri ne kohen e udhetimit

👉 Rezervimin mund ta ndryshoni ose anuloni pa penallti deri ne 3 jave para nisjes

Të Përfshira:
 Kthimi direkt – Turkish Airlines 💖
 Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
 Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
 Akomodimi: 6 netë – 7 ditë
 Shërbimi sipas Konceptit ultra AIl Inclusive
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Të gjitha taksat

ℹ️ Taksat e Aeroportit 40 Euro nuk jane te perfshira ne cmim

🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754
+383 49 754 754 (viber)