💗 MAX SPECIALE 💗 8 / Korrik

Oferta Speciale per 8 Korrik – All Inclusive Antalya

💠  RIVER ROCK – 409 – EUR

💠 AZUR RESORT – 499 – EUR

💠 ARMAS PRESIGE – 469 – EUR

💠 PALM WORLD – 559 – EUR

💠 HEAVEN BEACH – 559 – EUR

💠 XORIA DELUXE – 589 – EUR

💠 RIO LAVITAS – 599 – EUR

💠 SUNMELIA BEACH – 609 – EUR

💠 LITORE RESORT – 639 – EUR

💠 SENTIDO FLORA GARDEN – 649 – EUR

Cmimet per Nisje me 8-Korrik

⋙ Të Përfshira:
 Fluturim me – Turkish Airlines – direkt
 Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya- Prishtinë
 Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
 Akomodimi: 7 netë
 Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive apo UAI
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Të gjitha taksat

🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754 
 +383 49 754 754 (viber)