Oferta per 14 Qershor – 7 nete – All Inclusive prej 399 Euro

💠 RIVER ROCK 399 – EUR

💠 AMBASSADOR PLAZA 449 – EUR

💠 OZKAYMAK FALEZ 479 – EUR

💠 RAMADA RESORT SIDE 479 – EUR

💠 SIDE ALEGRIA  489 – EUR

💠 SIDE LA GRANDE 499 – EUR

💠 TRANSATLANTIK  519 – EUR

💠 DIAMOND HILL 519 – EUR

💠 CALIDO MARIS 519 – EUR

💠 HEAVEN BEACH 549 – EUR

💠 HOLIDAY GARDN 549 – EUR

💠 PEMAR BEACH 549 – EUR

💠 LUMOS DELUXE 549 – EUR

💠 AZUR RESORT 569 – EUR

💠 CRYSTAL ADMIRAL 579 – EUR

💠 ASKA GRAND PRESTIGE 579 – EUR

💠 SUNMELIA BEACH 609 – EUR

💠 GRANADA lUXURY 619 – EUR

💠 KIRMAN ARYCANDA 659 – EUR

 Cmimet per Nisje me 14-QERSHOR

⋙ Të Përfshira:
 Fluturim me – Turkish Airlines – direkt
 Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya- Prishtinë
 Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
 Akomodimi: 7 netë
 Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive apo UAI
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Të gjitha taksat

Pushimi shtatë net në Antalya është pushimi klasik të cilin e keni bërë gjithmonë deri më tani.

që në parim pushimi ka filluar me

  • fluturim në mëngjes rreth orës 7:00 dhe arritje në Antalya rreth orës 10:00,
  • transferi nga aeroporti dhe arritja në hotel rreth orës 12:00,
  • shfrytëzimi i drekës dhe marrja e dhomës në ora 14:00.
  • Ndërsa natën e shtatë pas mesnatës transferi nga hoteli në aeroport dhe fluturimi për t’u kthyer në Prishtinë.

Cdo klient preferohet që të pajiset me sigurim shëndetësor para se të udhëtojë për në shtetin ku planifikon të kalojë pushimet. Dështimi në sigurimin e këtij dokumenti nuk është në pergjegjësinë e operatorit që të kujdeset për kostot shtesë në rast të  sëmundjes, aksidenteve apo rasteve fatale.

Të gjithë pasagjerët që udhetojne me pasaporte Kosovare duhet te kene se paku 6 muaj afat nga data e uhdetimit, ne te kunderten do të ndalen nga policia kufitare dhe do t’ju pamundësohet fluturimi apo  hyrja në shtetin Turk.

Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754
 +383 49 754 754 (viber)