Jemi të sigurt që do të shijoni qëndrimin tuaj në Hotel La Vita teksa përjetoni të gjitha gjërat që Side ofron.

Me konceptin e sherbimeve All-Inclusive, Hotel La Vita ofron një përzierje ideale të vlerës, komoditetit dhe një mjedisi familjar me një sërë lehtësish. Nëse kërkoni një pushim relaksues afër plazhit, ky hotel është zgjedhja e duhur për ju. Vetëm 500 metra larg nga plazhi, Hotel La Vita ofron një atmosferë të ngrohtë dhe miqësore.

Akomodimi në Hotel La Vita përbëhet nga 51 dhoma të dekoruara me shije për të plotësuar preferencat tuaja. Mund të zgjidhni midis dhomave të standardit dhe dhomave me madhësi të ndryshme. Gjithashtu, në të gjithë hotelin disponohet WiFi falas, për t’ju siguruar një lidhje të shpejtë dhe të qëndrueshme.

Hotel La Vita ofron edhe një bar dhe restorant në vend për mysafirët. Me paketën gjithëpërfshirëse, ju do të keni akses në një shtrëngim të pasur mëngjesi të hapur çdo ditë, çaj pasdite me biskota dhe darkë të shërbyer në restorantin kryesor. Ky koncept i shërimit të ushqimit do t’ju lejojë të shijoni shije të shumëllojshme dhe të freskëta, duke eksploruar kuzhinën vendore dhe ndërkombëtare.

Në Hotel La Vita, keni mundësinë të shijoni pishinën e jashtme të madhe për të freskuar veten në ditët e nxehta të verës. Po ashtu, për të relaksuar trupin dhe shpirtin, hoteli ofron një hamam tradicional dhe një sauna. Për ata që preferojnë aktivitete më aktive, Hotel La Vita ka një dhomë lojrash me mini futboll dhe lojëra të tjera të ndryshme. Gjithashtu, hoteli ofron një program të rregullt argëtimi për të siguruar që qëndrimi juaj të jetë i këndshëm dhe interesant.

Nga Aeroporti i Antalyas, ju duhen vetëm 55 minuta për të arritur në Hotel La Vita.