Embassy Gardens Sky Pool njoftoi per planin  e tyre për të ndërtuar një pishinë të madhe, e cila praktikisht “rri” mbi rrugë. kjo do te ndertohet ne Londer dhe i lidh 2 ndertesa ne mes veti te larta 10 kate, ku gjeresia e pishines pritet te jere rreth 25m.

6000

Ajo qe ben me interesante larjen ne pishine eshte qe notuesit do te shohin cdo gje poshte 35m pasi qe materiali i cili pritet te perdoret do te jete plotesisht transparent, pishina dhe spa e ndertuar to jete ne shfrytezim vetem per banoret e ndertesave super ekskulizive.

Per te gjithe te interesuarit cmimet e banesave ne kete lagje fillojne prej rreth 700,000 € 🙂

6000-1

Jelly Fish, Marbella, Spain

b2128

Mirage House, Greqi

b3119

InterContinental Dubai  cmimi per nje nate fillon ne rreth 90€

b4117

The Hemeroscopium House

b5108

The Joule Hotel – ne Dallas cmimi per nje nate fillon ne rreth 299€

b981