💗SUPER OFERTA PER ANTALYA 💗 17 / Qershor

Pushime All Inclusive ne Antalya me super cmime

💠 AMBASSADOR PLAZA – 389 EUR

💠 AZUR RESORT – 479 EUR

💠 CALIDO MARIS – 489 EUR

💠 XORIA DELUXE – 499 EUR

💠 GALERI RESORT – 529 EUR

💠 HEAVEN BEACH – 579 EUR

💠 SUNMELIA BEACH – 599 EUR

💠 ALAN XAFIRA – 599 EUR

💠 LYRA RESORT – 579 EUR

💠 ASTERIA KREMLIN – 599 EUR

 Cmimet per Nisje me 17-QERSHOR

⋙ Të Përfshira:
 Fluturim direkt – Turkish Airlines
 Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
 Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
 Akomodimi: 7 netë
 Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive apo UAI
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Të gjitha taksat

Pushimi shtatë net në Antalya është pushimi klasik të cilin e keni bërë gjithmonë deri më tani.

që në parim pushimi ka filluar me

  • fluturim në mëngjes rreth orës 7:00 dhe arritje në Antalya rreth orës 10:00,
  • transferi nga aeroporti dhe arritja në hotel rreth orës 12:00,
  • shfrytëzimi i drekës dhe marrja e dhomës në ora 14:00.
  • Ndërsa natën e shtatë pas mesnatës transferi nga hoteli në aeroport dhe fluturimi për t’u kthyer në Prishtinë.

Për vit të dytë me radhë, në Antalya udhëtimet bëhen me kompaninë më të mirë Turkish Airlines, që ofron një nivel tjetër të shërbimit. Gjithashtu në dispozicion të klientëve janë opsione të shumta të transferit nga aeroporti në hotel dhe hoteli në aeroport dhe këto janë transferi grupor si standard, ai direkt pa ndalesa, opsioni individual dhe opsioni i VIP transfer.

Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754 
 +383 49 754 754 (viber)