Rregullat e lojes shperblyese

1 Kjo loje shperblyese organizohet nga Max Travel LLC, publikimi behet me date 15 Shkurt 2021, permbyllja behet me date 1 Mars 2021 2 Pjesemarrja ne loje shperblyese eshte teresisht falas dhe nuk kerkohet asnje pagese 3 Terheqja e Shperblimit eshte teresisht falas dhe nuk kerkohet asnje pagese 4...