Kaloni 28 Nentorin ne Stamboll me nje Super Oferte
TITANIC CITY TAKSIM 4 ★★★★
⋙ BB – Fjetje me mengjes | ISTANBULL
✦ Çmimi: 239€ – 2netë – 3ditë
➡️ Nisja me 26/Nentor/2016
➡️ Kthimi me 28/Nentor/2016
📣 Turkish Night 27 Nentor 2016
⚠️ Numri eshte i limituar / Rezervo sa me heret

1

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Istanbul – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 2 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit Fjetje me Mengjes
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Fluturim realizohet me Pegasus
✔ Shetitja dhe Darka All Inclusive ne Anije
✔ Transferi per ne anije dhe hotel

✔ Të gjitha taksat
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
TURKISH NIGHT NE ANIJE
🔵 Turkish Classical Dinner Music
🔵 Whirling Dervish
🔵 Belly Dancer
🔵 Turkish Folk Dance
🔵 The queen of the belly dance.
🔵 DJ Music

🔘 Paragjella
🔘 Pjata kryesore
🔘 Sallate Sezonale
🔘 Peme
🔘 Embelsire
🔘 Pije pa limit (perfshi pijet alkoholike)
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
Për rezervime kontakto:
038 754 754
049 754 754
049 668 400
+386 49 754 754 (viber)
email: info@maxtravel.al

15778960